Vælg en alkoholbehandling med fokus på forståelse

12 February 2019
Emilie Ann Jacobsen
Vælg en alkoholbehandling med fokus på forståelse

Mange alkoholikere oplever en enorm stigmatisering, og at andre har svært ved at forstå deres problem. De kan også selv have svært ved at forklare, hvad der egentlig er grunden til, at de drikker, selvom de gerne vil holde op med at drikke. Det kan gøre, at de lukker sig inde i sig selv og trækker sig fra andre, fordi de føler, at de bliver dømt af dem. 

Når du gerne vil holde op med at drikke, er det derfor vigtigt, at du finder en form for alkoholbehandling, hvor de har fokus på forståelse. Hvor behandlerne har forståelse for, hvordan du er havnet i den situation, du er, og ved, at det tager lang tid for dig at arbejde dig ud af den igen. De ved, at det er virkelig svært, og at du måske kommer til at falde i undervejs. De kan derfor møde dig med en anden tilgang end for eksempel dine venner og din familie. 

En af de former for alkoholbehandling, som du virkelig bør overveje, er Stien Behandlingscenter alkoholbehandling. De har flere års erfaring med at hjælpe alkoholikere til at holde op med at drikke og ved derfor, at de har brug for at blive mødt med forståelse. Nogle alkoholikere ved præcis, hvad der ligger bag deres problemer, andre ved det ikke eller skubber det måske fra sig.

På Stien prøver de at hjælpe dig med at ændre på de mønstre, der gør, at du drikker. Det er med til at gøre, at du kan få nogle nye og sundere mønstre. Nogle af deres behandlere er selv tidligere alkoholikere. Det betyder, at de kan sætte sig fuldstændig ind i den situation, som du står i. Det kan være virkelig rart for dig, at du kan blive mødt med en så høj grad af forståelse og accept. Læs mere om Stien her.

Read more