Svømning træningslejr for hold og klubber

21 August 2018
Astrid Pedersen
Svømning træningslejr for hold og klubber

Som sportsudøver – hvad end det er på semiprofessionelt plan eller som ren amatør – har man af og til brug for at koncentrere sig 100% om sin sportsgren. Og dette kan godt være svært at komme til i en presset hverdag – især hvis man er afhængig af bestemte faciliteter, hvilket svømmere som oftest er. Dyrker du svømning på hold eller i en klub, er I gerne bundet op på bestemte træningstidspunkter – og det er langt fra altid, at man får trænet så meget som man egentlig gerne ville.

Træningslejr for svømmehold – når der skal fokus på træningen

Derfor er det en rigtig god idé fra tid til anden at sætte en uge af til et træningsophold, hvor man kan få mulighed for at koncentrere sig om svømmetræning uden distraherende elementer og unødige forstyrrelser. Med en træningslejr via Yak Sport er der sørget for alt lige fra transport, indlogering, mad og drikke til baneleje og transport mellem baner og hotel. Du skal ikke tænke på indkøb, rengøring eller transport – disse ting er klaret, så du kan fokusere på din svømning. De hoteller, som Yak Sport tilbyder til brug ved træningslejre, har desuden styrketrænings lokaler, som er inkluderet i prisen, så man også har mulighed for at passe sin øvrige træning.

Skræddersyede træningslejre med femstjernede faciliteter

Når du booker et ophold på en træningslejr, bliver forløbet skræddersyet til dine – og til dit holds eller din klubs – behov. Der vil være mulighed for at svømme i udendørs såvel som indendørs svømmebassiner med olympiske mål, og der tilbydes to gange daglig træning pr dag, hvilket kan justeres efter ønske. Yak Sports hoteller ligger i henholdsvis Tyrkiet (Antalaya, Bodrum, Kusadasi), Portugal (Algarve) og Kroatien (Novagrad) – alle beliggenheder med dejligt vejr det meste af året. Få det optimale ud af din ferie med et ophold på en svømning træningslejr med Yak Sport!

Read more