Snoopy lampen fra Flos er perfekt som bord- eller sengelampe

27 May 2019
Kamilla Tolnø
Snoopy lampen fra Flos er perfekt som bord- eller sengelampe

Lamper gør en stor forskel for dit hjem – også de små af dem. Det er ofte de mindre bordlamper og sengelamper, som vi lægger mest mærke til, fordi vi bruger dem oftere. Og selvom der måske er tale om en lille lampe, kan de sagtens have stor betydning. Især hvis man vælger en mindre lampe, der er lidt ud over det sædvanlige. Hvis du går efter en både funktionel og moderne bordlampe, som tiltrækker sig lidt ekstra opmærksomhed, så er en flos lampe snoopy det rigtige valg. Det er nemlig en legende løsning på et typisk problem, og den passer ind som en fin detalje i de fleste moderne, nordiske hjem.

Flos lampe snoopy

Selvom snoopy-designet er moderne og passer ind i vores minimalistiske stil, skal designet dateres helt tilbage til 1967. Investerer man i en flos lampe snoopy, er man altså sikret en tidløs lampe. Samtidig er det sjove og skæve design med til at skabe en mindre firkantet indretning, hvor der også er plads til leg. Lampen er kendetegnet ved sin marmorbase og aluminiumsskærm i enten grøn eller sort. Det skæve design er navngivet efter tegneserien ”Snoopy”, som var en af designerens favoritter. Grundet de tre udluftningshuller i toppen af skærmen kan lampen også godt minde en smule om en bowlingkugle.

Perfekt til skrivebordet eller som sengelampe

Denne lampe er både et kunstværk og en funktionel lampe. Den giver godt lys under skærmen, hvorfor den er velegnet ved skrivebordet eller ved sengen. Den giver koncentreret lys, som giver oplagte betingelser for arbejde eller læsning. Samtidig er den et kunstværk i sig selv, der pynter og tilføjer noget helt særligt til din indretning, også når den ikke er i brug. Hvis du gerne vil bryde normerne og tage et mere modigt valg, er en snoopy bordlampe fra flos det oplagte valg.

Read more