Smil igen med Invisalign

Hvis du går rundt og vægrer dig ved at smile på grund af dine skæve tænder, eller du døjer med smerter og spændinger som følge af et dårligt bid, vil du kunne have glæde af en tandretning – også selv om du ikke længere er barn eller teenager. Og her vil du med fordel kunne vælge en Invisalign tandretning.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er fremtidens tandregulering metode – intet mindre. Invisalign er et system til retning af tænder, baseret på transparente skinner fremstillet i hård plast. Ved hjælp af disse skinner kan man gradvist rette tænderne ind på plads igen så det skæve bid rettes ud og din uregelmæssige tandstilling korrigeres – for et flot smil og en bedre bidfunktion.

Hvad kan jeg forvente af en Invisalign tandretning?

Når du vælger en tandregulering med Invisalign vil du faktisk kunne forvente mindst lige så flotte resultater som du vil kunne opnå med en fastsiddende tandbøjle. Det kan godt være svært at forestille sig at de tynde, lette tandskinner kan præstere det samme som en fast monteret bøjle. Men dette er ikk desto mindre tilfældet. Og derfor er Invisalign blandt tandlægernes foretrukne redskaber når det handler om såvel kosmetisk som funktionel tandretning.

Hvordan foregår tandretning med Invisalign?

Hvis din tandlæge efter en forundersøgelse vurderer at du er en egnet kandidat til tandregulering med Invisalign vil han eller hun taget et aftryk af dit tandsæt eller foretage en 3D scanning af din mundhule som kan danne basis for fremstilling af dine Invisalign tandskinner.

Hos You Smile I Smile kan du altid få gratis forundersøgelse i forbindelse med den indledende konsultation hvor du vil få mulighed for at lære mere om Invisalign. You Smile I Smile har mange års erfaring inden for retning af tænder ved hjælp af Invisalign – du kan læse meget mere på yousmileismile.dk.

Related posts