Skab stemning i børneværelset med en højseng

15 March 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit barns værelse indrettes på kreativ og plads besparende vis? Så kan du overveje at installere en højseng.

Hvad er en højseng?

En højseng er en seng som ligner en køjeseng, men som ikke er udstyret med en underkøje. Det betyder at du kan bruge pladsen under højsengen, som den underste køje ellers ville have optaget, til andre formål.

Du kan for eksempel vælge at indrette pladsen til klædeskab eller opbevaring af legetøj. Dette er en god idé hvis der i forvejen er sparsomt med plads i skabene på børneværelset.

Hvis det ikke kniber med skabspladsen, men måske snarere med gulvpladsen, vil det give mening at stille skrivebord, skuffer og en lille kontorstol ind under højsengen. Så kan barnet få sit eget kontor hvor han eller hun kan få ro til at fokusere på lektielæsning, tegning eller andre sysler.

image

Du vil således kunne spare rigtig meget plads hvis du bruger din kreativitet til at indrette børneværelset med en højseng. Samtidig synes de fleste børn at det er hit at kunne sove højt til vejrs. Oppe under loftet kan man føle sig tryg og sikker – og der er udsigt over hele værelset fra den øverste køje.

Kan jeg selv bygge en højseng?

Du betragter måske dig selv om en kyndig gør det selv mand. Men du bør ikke kaste dig ud i design og konstruktion af en højseng til dit barn. Dette er simpelt hen alt for risikabelt, og kan få katastrofale følger. I stedet kan du med stor fordel finde en online forhandler som kan tilbyde færdigbyggede højsenge i top kvalitet.

Hos Little Hugs, som er en dansk forhandler af børnemøbler, finder du et velassorteret udvalg af højsenge som du nemt selv kan stille op, og som overholder alle kvalitets og sikkerhedsmæssige krav. Klik ind og se dem alle på littlehugs.dk

Flere Nyheder