Sådan kan du bruge dine meget modne bananer

26 July 2019
Emilie Ann Jacobsen
Sådan kan du bruge dine meget modne bananer

Hvis du har nogle bananer, der er ved at blive overmodne, kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvordan du lige skal bruge dem. Det kan være, at de er så modne, at du ikke har lyst til at spise dem rå. Derfor kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvad du så skal bruge dem til. 

Det nemmeste for dig vil klart være, at du tilbereder en banankage af de meget modne bananer. Frugterne er meget søde i sig selv, hvilket er med til at gøre, at du ikke behøver at bruge så meget sukker til den. Det er med til at gøre, at den bliver lidt sundere end andre former for kager. Hvis du vil gøre kagen mere lækker, kan du komme chokoladestykker i. Mangler du en god opskrift på banankage, kan du finde den på dk-kogebogen.dk. Det er en af de mest populære onlinekoger. Find opskriften her

Udover banankage kan du også bruge dine meget modne bananer til en smoothie. Det er en virkelig lækker måde for dig at få masser af frugt og grønt. Du kan for eksempel blande spinat i din smoothie. Den søde banan vil gøre, at du slet ikke kan smage spinaten, men samtidig får alle de sunde vitaminer for den. Hvis du gerne vil gøre din smoothie koldere, kan du fryse bananerne ned først. 

En anden god mulighed for dig for at bruge dine meget modne bananer er, at du blander dem i den havregrød. Det er supernemt for dig at mose bananerne og komme dem i, når havregrøden er færdig. Dermed bliver grøden sødet naturligt, og du behøver derfor ikke at komme sukker på. Det er en lækker måde for dig at variere din havregrød på. Hvis du savner en sund dessert, er det også en god ret for dig at tilberede. 

Read more