Professionel vinduespolering – når ruderne skal skinne

27 August 2020
Astrid Pedersen

Er du ked af de matte og uigennemsigtige ruder i kontorets vinduer? Så bør du alliere dig med et rengørings firma som tilbyder vinduespolering.

Hvorfor skal jeg vælge professionel vinduespolering?

Der er mange gode grunde til at lade et professionelt rengørings firma eller en vinduespudser tage sig af virksomhedens vinduer. For det første er pudsning og polering af vinduer ikke et stykke arbejde du umiddelbart kan henlægge til efter kontor tid. Det skal helst udføres i dagslys hvis man skal kunne se hvad man laver.

Derfor er der ingen idé i at du selv render rundt og pudser vinduer efter fyraften. Og for det andet vil et rengørings firma som har specialiseret sig inden for vinduespolering typisk være i besiddelse af de rette remedier til formålet. Dette betyder et langt flottere og mere holdbart resultat.

Hvem tilbyder vinduespolering til erhvervs virksomheder i Aalborg?

Har din virksomhed sin fysiske beliggenhed i Aalborg eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte det velrenommerede rengørings firma ATZ – Service i forbindelse med vindues polering på regulær basis. ‘

ATZ – Service forestår nemlig, foruden de grundlæggende rengørings ydelser, gerne alle de praktiske opgaver som relaterer sig til kontor faciliteternes daglige drift og vedligeholdelse. Dette inkluderer måtte service, kantine løsning, anskaffelse af forbrugs artikler til kontor og fælles arealer, vedligeholdelse af gulve og tæpper – og så selvfølgelig vinduespolering.

Når du vælger at lade ATZ – Service forestå erhvervs rengøring og pudsning af kontorets vinduer er du garanteret en omhyggelig og pertentlig ydelse. ATZ – Service sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført arbejde uanset din virksomheds type og dit kontor areals størrelse. Med ATZ – Service får du skinnende vinduer, rene kontor pladser, og hygiejniske sanitære forhold.

Du kan altid kontakte ATZ – Service med henblik på en aftale om erhvervsrengøring eller vinduespolering i Aalborg via hjemmesiden atz-service.dk

Read more