Massagepistolen er det gode alternativ til massøren

28 January 2021
Lasse Drescher

Hvis du træner eller er meget aktiv, så kender du formentlig til, at du oplever spændinger og lignende i musklerne. Muskelømhed er også noget, som du formentlig kender til, og i den situation er en massage helt perfekt. Dog kan du ikke altid få tid hos en massør med det samme, og en massør koster selvfølgelig også penge, og du kan altså finde et billigere alternativ.

Der findes nemlig en massagepistol, som du kan bruge på dig selv. Den er billigere og kan bruges mange gange, og derfor bliver det over tid en meget billigere løsning. Dog skal du stadig være klar over, at en uddannet massør selvfølgelig kan ramme mere præcist og formentlig fjerne dine udfordringer, da de netop ved, hvor de skal presse og trykke. Dog kan en massagepistol lave rigtig gode resultater, men selvfølgelig ikke de helt samme, som en rigtig massør.

Det handler om at passe og pleje musklerne

Massagepistolen har flere forskellige hoveder, som kan bruges til netop at ramme specifikke muskelgrupper. Der er samtidig forskellige niveauer og hastigheder, som netop gør, at du kan give dig selv en blød eller hårdere omgang massage, og du kan helt selv styre, netop hvor det er du har brug for det. Pistolen formår dog stadig, netop at ramme mere præcist end hvis det er, at du bare benytter dig af hænderne.

Hele formålet med at benytte massagepistolen er netop at give dig selv, en skøn og rar dybdegående massage, netop der hvor du har brug for det. Det fremskynder samtidig en øget blodcirkulation, og det vil netop gøre, at dine muskler kan restituere hurtigere end normalt. Netop massage er noget, som du kan fremskynde den naturlige restitution med, og det kan derfor være et rigtig godt redskab, hvis du ønsker resultater og en forhøjet glæde i din egen krop.

Read more