Køb brugte eller nye biler i Svendborg

07 December 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal familien have ny bil, enten som erstatning for den gamle eller som tilføjelse dertil? Så bør du finde den hos en lokal bilforhandler.

Lad din bilforhandler i Svendborg hjælpe dig med at finde den rette bil

Hvis du er i tvivl om hvilken bil du skal vælge bør du altid rådføre dig med en dygtig og troværdig forhandler. Her kan du få rådgivning og vejledning angående valg af bil. Og din forhandler vil helt sikkert have både nye og brugte biler på lager som matcher dine og din families præferencer. U

anset om du foretrækker en spritny bil, eller om du af økonomiske årsager hellere vil anskaffe dig en brugt én af slagsen, kan du hos N. Kjær Bilcentret A/S finde præcis hvad du søger. Du kan få hjælp til at vælge den model som passer bedst til netop dine behov. Og det uanset om du leder efter en stor og rummelig familiebil, eller om familiens skal bruge en bil nummer to til let by og ærinde kørsel.

image

Hvem er N. Kjær Bilcentret A/S?

N. Kjær Bilcentret A/S er blandt de mere velrenommerede bilhuse i Svendborg og omegn. Hos N. Kjær Bilcentret A/S kan du altid finde et stort og varieret udvalg af nye og brugte biler til salg fra alle de kendte mærker og i alle de mest almindelige modeller og størrelser.

Du finder såvel familiebiler som egoist biler og biler til erhvervsmæssig kørsel hos N. Kjær Bilcentret A/S, som foruden forhandler delen også råder over et særdeles vel udrustet autoværksted. Her vil du efterfølgende kunne få repareret og serviceret din nye eller brugte bil. Og med en fast service aftale hos N. Kjær Bilcentret A/S får du ydermere adgang til en lang række spændende fordele som for eksempel rabatter og gratis ydelser.

Du kan få mere information om N. Kjær Bilcentret A/S via hjemmesiden nkjaer.dk

Flere Nyheder