Klæd dine medarbejdere på med et Power BI kursus

04 December 2019
Cecilie Mortensen
Klæd dine medarbejdere på med et Power BI kursus

Der kan være mange årsager til, at man ønsker at investere i et kursus til sine medarbejdere. Det kan være at, I som virksomhed løbende har et behov for at rapportere forskellige data til ansatte, ledelse, kunder eller samarbejdspartnere. I disse tilfælde er det også vigtigt, at præsentationen af ens data fremstår professionelt, overskueligt og er til at læse. Det kan derfor være en fordel at benytte sig af de mange programmer, som kan hjælpe en dertil. Der kræver dog, at ens medarbejdere har kendskab til disse programmer. 

Hvis du ønsker assistance til at hjælpe dine medarbejdere på vej, så kan du med fordel vælge et Power BI kursus. Power BI er den del af Microsofts programmer, som lader dig lave smarte dashboards, datamodeller og rapporter, som gør det endnu nemmere, når data skal samles, analyseres og præsenteres. Du får derfor muligheden for at ruste dine medarbejdere endnu mere, hvis du kobler dem på et Power BI kursus. 

Hos mange af de kursusudbydere, som findes af Power BI, vil der være mulighed for at koble sig på det kursus, som svarer til det niveau og viden, man allerede har. På den måde kan alle medarbejdere, både erfarne og nybegyndere indenfor Power BI, få noget ud af et kursus. 

Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal på kursus i København, så finder du bl.a. firmaet 4D. 4D har solid erfaring med diverse kursus til erhvervslivet, og at klæde personale bedre på til at klare rapporteringsopgaver gennem smarte systemer. Du kan derfor med fordel kontakte dem og høre nærmere, både ift. pris og de muligheder der findes, når et kursusforløb skal igangsættes. På deres hjemmeside vil du også kunne læse mere om de mange forskellige kurser der findes ift. Power BI. Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, kan du læse meget mere her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi

Read more