Hvornår flytter et flyttefirma?

14 March 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvornår flytter et flyttefirma?

Heri denne artikel skal vi selvfølgelig ikke debattere, hvornår et flyttefirma rent fysisk flytter adresse for sig selv. Den slags skal de jo selv bestemme og rode med.

Vi mener lidt mere udredt, hvornår man egentlig benytter et flyttefirma til at flytte for os.

Svaret virker måske lidt omsonst, men når du måske bliver sat til at opremse mulighederne for at benytte et flyttefirma, vil du måske opdage, at du hurtigt kommer til kort med at remse muligheder op.

For langt de fleste personer forestiller sig selv, at man hyrer et flyttefirma ind, når man som privatperson, enten som familier, par, enlig eller andet, skal flytte fra én destination til en anden. Enten med indlagt mellempause med opbevaring i et depotrum eller ej.

Den slags laver langt de fleste flyttefirmaer også blandt deres udvalg af services, da dette måske er grundessensen for rigtig mange flyttefirmaer, men derfor skorter det ikke på, hvornår man ellers kan ansætte flyttefolk til at hjælpe en med en opgave.

En hel del flyttefirmaer har jo mange medarbejdere tilknyttet, så de kan håndtere både store og små opgaver (på samme tid).

Måske skal dit firma udvide og flytte til en større adresse, hvor det eksisterende inventar skal flyttes samt suppleres med noget nyindkøbt. Her er det oplagt at bede en del flyttefolk om at hjælpe en.

Det kan da også tænkes, at man er en hel institution, der står for at skulle skifte adresse. Her er det da også en god idé at bestille et godt flyttefirma til at hjælpe en med den opgave – for ikke at sige tage sig af hele opgaven alene.

Flyttefolkene ved jo bedst, hvordan man flytter korrekt, skåner kroppen, pakker inventar ned og stabler det i dertilindrettede flyttebiler.

Så lad være med at flytte selv, når du har brug for det, og lad professionelle flyttefolk gøre det for dig.

Read more