Hvorfor skal jeg købe lingeri?

Der er mange gode grunde til at vælge sexet og forførende lingeri i stedet for den konventionelle trepak med trusser fra det lokale supermarked.

Først og fremmest er lingeri som regel designet til en bedre pasform end det generiske undertøj. Du vil have langt bedre muligheder for at finde undertøj som passer perfekt til din krop når du køber lingeri end når du finder dit undertøj i supermarkedets tekstil afdeling.

Da undertøjet er den beklædnings del som kommer tættes på din hud, og på din krops mere følsomme dele, kan det godt betale sig at vælge lingeri med et komfortabelt design. Et eksempel herpå er BH’er til kurvede kvinder. Mange kvinder med flotte, feminine former, her under en lidt tungere barm end gennemsnittet, kan have glæde af en såkaldt full cup BH som kan købes i en specialiseret lingeri butik.

En full cup BH er designet til at kunne løfte, støtte og forme den fyldige barm på en måde som er både flot og behagelig. Det særlige skål design sørger i kombination med brede, elastiske stropper for komfort og støtte hele dagen igennem – noget man ikke kan forvente af en dårligt fremstillet BH.

Lingeri – frækt og forførende

En anden grund til at købe lingeri er den positive effekt det flotte undertøj har på dit selvbillede. Med lækkert lingeri i stedet for de forvaskede bomulds trusser og den slatne BH kan du således komme til at føle dig en del mere forførende – og det kan smitte positivt af på livet i soveværelset!

Derfor bør du som minimum have ét – og gerne flere – BH og trusse sæt i din garderobe, som du kan iføre dig når du trænger til at hæve dit erotiske energi niveau. Du kan finde flot og flirtende lingeri i alle størrelser og afskygninger i den online shop på love-lingeri.dk.

Related posts