Giv en gavekurv – den vækker glæde!

13 January 2019
Astrid Pedersen
Giv en gavekurv - den vækker glæde!

De fleste mennesker bliver rigtig glade for en gavekurv fyldt med varer af høj kvalitet. Det er de færreste, som ikke har smag for enten god chokolade, lækker lakrids, fine vine, kvalitets øl, eller hvad der nu kunne tænkes at gemme sig under cellofanet. Og skulle de ske, at der skulle være en ting eller to i den blandede gavekurv, man ikke bryder sig om, kan det med fordel bruges som værtindegave eller lignende i anden sammenhæng.

Gavekurve til virksomheder – de perfekte julegaver

Mange virksomheder betænker deres ansatte med julegaver, inden ferien sætter ind. Har man mange medarbejdere ansat i firmaet, kan det godt være svært at finde en one size fits all løsning på gave problematikken, da det langt fra er sikkert, at alle deler samme smag. Derfor er en gavekurv ideel som firma julegave. Eventuelt kan man lade medarbejderne selv vælge tema, uden at man dermed kommer til at afsløre for meget om gavens indhold. For ekempel kan man lade medarbejderne vælge imellem temaer så som ”Brygmesteren”, ”Slikmutteren” eller ”Vinbonden”, og så lade de tilsvarende gavekurve fortrinsvis bestå af øl, søde sager, eller rød- og hvidvin.

Man kan også vælge at indkøbe identiske, blandede gavekurve til samtlige medarbejdere, og satse på, at de enten kan bytte varerne indbyrdes, eller finder anden anvendelse for de varer, der ikke lige falder i deres smag. Gavekurve kan også sagtens anvendes som julegaver til virksomhedens eksterne aktører, for eksempel forhandlere, kunder, leverandører og andre vigtige interessenter. Står du således med ansvaret for samtlige virksomhedens julegaver, kan du med fordel finde de rette gavekurve hos HN Gavekurve, og dermed spare dig selv for en masse tid og besvær.

Gavekurve til private

Lækre gavekurve er naturligvis ikke udelukkende forbeholdt erhvervsfolk. Som privat person kan du sagtens købe gavekurve online. Hvis du for eksempel er i tvivl om, hvordan du skal takke din nabo, fordi han passede på dit hus mens du var på sommerferie, vil han helt sikkert blive glad for en flot gavekurv.

Gavekurve egner sig ydermere perfekt som værtindegaver – du kan tilmed få gavekurve fra HN Gavekurve med lækre wellness produkter fra det danske kvalitets brand Munkholm. Og bor du langt væk fra det familiemedlem, du gerne ville begave ved højtider og fødselsdage, kan du bestille en gavekurv i den online shop på hngavekurve.dk, og få den bragt til døren.

Se det store og velassorterede udvalg, af lækre, velkomponerede gavekurve på www.hngavekurve.dk

Read more