Få nemt og billigt maden til polterabenden bestilt sådan her

05 April 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Skal I snart holde polterabend for en af dine venner eller veninder, er I sikkert ved at finde ud af alt i forbindelse med dagen. Det er selvfølgelig både, hvad I skal lave, men så sandelig også, hvad I skal spise. Det er jo også med til at skabe en god fest. 

Vil I gerne slippe nemt om det med maden, kan I bestille buffet ud af huset. Der kan I være sikre på, at der er noget, som alle godt kan lide at spise. Det er jo en vigtig start i forhold til at gøre aftenen til en succes. 

Et af de steder, hvor I har god mulighed for at bestille en buffet ud af huset, er hos Kokken og Jomfruen. De har virkelig mange forskellige buffeter at vælge imellem og har derfor selvfølgelig også nogle, der egner sig særligt godt til en polterabend. Det kan for eksempel være en buffet med lækre hapsere, der er oplagte at servere, hvis I spise udenfor. 

mad ud af huset

Tag udgangspunkt i hvad bruden eller gommen kan lide

Når I skal bestille en buffet, er det selvfølgelig en god ide, at du sørger for at tage udgangspunkt i, hvad den kommende brud eller gom godt kan lide at spise. Det er jo hans eller hendes dag, hvor I fejrer jeres venskab og det snarlige ægteskab. Derfor skal det også være en dag, som, de synes, er hyggelig. 

Er der noget mad, som bruden eller gommen særligt godt kan lide, er det oplagt, at I bestiller det. Hos Kokken og Jomfruen har de flere buffeter og menuer, hvor I selv kan vælge, hvilke retter der skal være. Dermed kan I hurtigt få sammensat en menu, der er helt i bruden eller gommens ånd. 

Når I holder polterabend, må I selvfølgelig ikke glemme noget at drikke. Hos Kokken og Jomfruen kan I for eksempel også bestille vin, hvis I ønsker det. 

Flere Nyheder