Få forsendelsen sikkert frem med FedEx

01 November 2018
Astrid Pedersen
Få forsendelsen sikkert frem med FedEx

Er du ansvarlig for forsendelser i din virksomhed, eller driver du selv en webshop, hvorfra du jævnligt sender pakker ud til kunder? Så har du brug for et fragtselskab med solid erfaring og stor ekspertise – og her er FedEx ikke et dårligt bud.

Indenrigs og internationale forsendelser med FedEx – for professionel fragtservice

FedEx er en forkortelse for Federal Express, som blev stiftet i 1997, og som har specialiseret sig i ekspres levering af breve og pakker over hele USA samt decideret kurer tjenester. Siden har FedEx udvidet sin forretning til at omfatte mere end 220 lander og territorier over hele kloden, og har især over de seneste år udvidet kraftigt i Europa.

FedEx er kendt for hurtig og professionel ekspedition og håndtering af forsendelser, og anvendes ofte af virksomheder, som er afhængig af pålidelig og troværdig fragtservice. Som virksomhed er det meget vigtigt, at man kan stole på den operatør, som håndterer såvel B2B som kunde forsendelser, da en mangelfuld, forsinket eller udeblevet leverance ikke blot vil give fragtfirmaet et dårligt ry, men også smitte af på selve leverandøren. Med FedEx er du sikker på at få en fragt operatør med en solid base, en stor erfaring og en veludbygget logistik infrastruktur.

Find og bestil din billige FedEx forsendelse online hos pakke.dk

Hvis du er blandt dem, som foretrækker at anvende en større operatør som for eksempel FedEx til at varetage dine forsendelser, kan du til hver en tid finde den bedste og billigste forsendelses model hos pakke.dk. Det smart pris sammenlignings modul præsenterer dig for de løsninger, som passer til dine behov, ud fra din forsendelses mål, vægt og destination – og når du har valgt din forsendelses metode, kan du faktisk også bestille forsendelsen via pakke.dk.

Du kan læse mere, og finde din forsendelse med FedEx Danmark, på pakke.dk

Read more