Få den rette kandidat sikkert i hus med hjælp fra en headhunter

03 August 2018
Astrid Pedersen
Få den rette kandidat sikkert i hus med hjælp fra en headhunter

Er din virksomhed under opsejling til rejsen mod nye vækst-horisonter, og mangler du bare den – eller de – helt særlige profiler, som kan hjælpe med at få den ud over rampen? Så bør du faktisk sætte alle sejl til (for at blive i den maritime analogi) i kampen for at få de rigtige kompetencer ind i virksomheden. For det kan blive dyrt at forspilde chancen for at vækste, når den byder sig til – konkurrencen er skarp derude, og forreste felt kæmper hårdt og indædt om markedsandelene.

Det samme kan siges om de dygtige medarbejdere, som skal besætte de højt profilerede stillinger. Der er knaphed på de stærke ressourcer i Danmark – og du kan meget vel risikere, at lige præcis den person, der kan løfte din virksomhed i vækst fasen, allerede sidder i en fast ansættelse. Og det kan også meget vel være, at det er din styggeste konkurrent, som har nuppet ham eller hende.

Hiv de rette kandidater hjem til dine vigtige stillinger med en professionel headhunter

Men blot fordi din yndlings kandidat allerede er taget, behøver du ikke at opgive projektet. Du skal blot have fat i en dygtig og erfaren headhunter, som, på baggrund af sin ekspertise og sit kendskab til human resources, kan skaffe dig netop den medarbejder, du ønsker dig. Enten ved at gøre din virksomhed mere attraktiv over for den fastansatte person, end den, han eller hun sidder i pt, eller ved at finde en tilsvarende kandidat med lignende kompetencer og kvalifikationer.

Dette kan lade sig gøre, fordi en headhunter har adgang til et stort netværk inden for den branche, vedkommende har specialiseret sig i, og samtidig har opbygget en stor emnebank – en såkaldt search and select database – hvor headhunteren til hver en tid kan søge på de egnede kandidater.

Du kan finde en professionel headhunter på dedikation.dk

Read more