En sækkepude er bare den rene hygge!

20 August 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan hurtigt blive så trættende, når man skal sidde til middag på nogle træstole af nogle hønsepinde, hvor man karter rundt for at finde en god position at sidde på – hvis man så til og med har dårlig ryg, så vil man hurtigt væk derfra.

Derfor er det da lige så lækkert, når man kommer over i de bløde gemakker, hvor man har sofaer, lænestole med videre, men det kan stadig føles lidt formelt, specielt hvis man er sammen med andre, selvom man sidder lidt bedre.

Man skal gøre plads til andre, man kan ikke slænge sig, man har en dårlig pude i ryggen, en knap fra polstringen i sofaen river en i nakken, og der er så meget galt.

Derfor er der næsten ikke noget mere lækkert, end når man kan trække sig tilbage eller komme hjem og dase helt ned i en sækkestol.

Det har nok være noget en af en salgstale, man skulle holde for at sælge et stykke stof, der var fyldt med små kugler, men som ikke var fyldt helt op. Det er jo en simpel idé og opfindelse, men er der hold i den?

Åbenbart, for sådan noget sælger bare genialt nu om dage, hvor man blandt andet kan finde et stort sortiment af sækkepuder fra Mexico med videre.

Dog kræver det også lidt øvelse at sidde godt i sådan en, for den er som sådan ikke beregnet til at sove i, men man kan godt rode rundt i den alene eller sammen med andre.

Man kan sidde og læse i den, hvis man kan finde den rette stilling at slappe af i, men siden positionen i sækkepuden ikke varer længe, når man først bevæger sig, skal man planlægge forud, hvornår man sætter sig, og hvor længe man vil blive der.

For der er absolut ingen garanti for, at formen kommer til at holde længe.

Read more