Det er et problem med bare et lille hul i en sækkepude

21 August 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er ustyrligt hyggeligt at smække sig ned i en sækkepude, om man så skal ligge forover for at se en film, eller man har en stor en, man kan putte sig sammen to i, eller der er tale om sådan en, du lige kan rette til, og så er der lige en nakkestøtte, så ud kan tjekke telefonen, læse en bog med videre.

Men kender du det med, hvad der sker, hvis der kommer bare det mindste hul på en vandballon?

Jep, den åbner sig ikke langsomt og lader vandet sive ud, i hvert fald kun kortvarigt i meget få situationer, hvorefter de bare åbner op og lader alt vandet sive ud ganske hurtigt, hvis den ikke når at sprænge inden da.

Sådan man kan godt lidt overføre det til, hvad der sker med en sækkepude, hvis der går hul på den.

Nu om dage kan man fylde dem med en del forskelligt materiale, men det skal stadig være noget, som der er formeligt, og især de gammeldags sækkepuder havde en masse små kugler i sig, og kan du lige forestille dig, hvad der sker, hvis der går hul på sådan en, og de kugler siver ud?

Hvis man ligefrem ligger på sækkepuden, og man er alene, så er man på den, for så skal der ikke mange bevægelser til, før de kugler farer ud.

Man skal derimod skynde sig at inddæmme skadens omfang, hvilket vil sige, at man forsøger at komme hullet til livs med enten noget gaffatape eller lignende, der kan holde hullet lukket.

Man skal stadig smide den ud, for nu er den gået helt i stykker, men så undgå man da, at alle de kugler triller ud og forpupper sig alle mulige underlige steder, som man bliver ved med at finde i flere dage efter, at der oprindeligt gik hul på ens sækkepude.

Du kan få dig en splinterny og moderne sækkepude ved https://hængekøje.dk/shop/17-saekkepuder/  

Read more