Dagbøger bliver en kilde til viden

19 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Du drømmer næsten ikke om, hvor mange historiske personer der har skrevet dagbog gennem tiden.

Nu om dage har vi jo så travlt med at være aktiv på de sociale medier og hele tiden “være på” for at vise, at vi er noget, selvom vi måske opstiller os selv i et mere positivt lys, end hvad der er sandt.

Men det er jo fordi, vi er sikre på, at der er andre mennesker, som der læser med, så vi vil godt vise, at vi er noget vigtigt – vi håber ligefrem, at folk læser med.

I den lidt mere personlige afdeling har man så blogindlæg, men her satser man stadigvæk på, at der er andre mennesker, der læser med.

Sådan noget “gammeldags” som at skrive dagbog for ens egen fornøjelse er ikke noget, som mange mennesker benytter af sig mere.

Det føles for langsomt at skulle skrive ordene i egen hånd, når man kan tænke dem hurtigere, end man kan nå at på dem skrevet ned, og man lettere kan trykke på nogle taster for at få dem ned – det næste bliver vel, at vi bare skal tænke dem, så bliver de trykt!

Før din egen dagbog – den kan blive vigtig i fremtiden!

De fremtidige generationer glemmer desværre stille og roligt det med at skrive i hånden, men det må bare ikke gå tabt; for det med at skrive digitalt kan forsvinde hurtigt, og man kan måske lave en backup, men den kan også dø.

Det med at skrive ned er årsagen til, at vi har viden om svundne kulturer, som vores egen kultur endda også bygger på.

Dette gælder også via dagbøger fra prominente mennesker, som vi således har viden om i dag.

Nu tænker du måske, at du ikke er kendt eller bliver det, men selv dagbogsoptegnelser om almindelige mennesker er god viden til fremtiden for at vide, hvordan man lever nu om dage.

Så start med at skrive dagbog allerede i dag fra https://workstyle.dk/produkt-kategori/dagboger/ 

Flere Nyheder