Bliv skarpere til Business Intelligence

23 May 2022
Maria Laugesen

advertorial

Indhentning, bearbejdning og forståelse i data er i dag afgørende for mange virksomheder, og heldigvis findes der digitale værktøjer, som klarer opgaven for dig. Men har dine medarbejderne kompetencerne til at arbejde med disse på en effektiv og hensigtsmæssig måde?

Brug af Business Intelligence

Business Intelligence (BI) er en slags infrastruktur, som indsamler, lagrer og ikke mindst analyserer data fra en virksomheds aktiviteter og foretagender. Det dækker over en lang række underprocesser, hvor data altså indsamles og bearbejdes på forskellige måder.

Kort sagt handler BI altså om at transformere rå data til meningsfulde indsigter, som virksomheden kan gøre brug af på et strategisk, taktisk og/eller operationelt niveau.

BI er en samlet softwareløsning, som indeholder forskellige programmer, som arbejder sammen som et effektivt værktøj. Dette gør det muligt at skabe overblik over store datamængder, så de kan bruges på tværs af en lang række forskellige apps og databaser. Det anvendes blandt andet inden for kundesystemer, økonomi og mange andre brancher.

power bi kurser

Kurser i BI

Power BI er et af programmerne, der udgør en vigtig del af processen med BI. I dette program kan du blandt andet gruppere data og udarbejde statisk og rapporter. Dette program har en lang række funktioner og muligheder, og virksomhedens udbytte af det afhænger i høj grad af brugerens kompetencer.

Derfor kan det være af enorm værdi og vigtighed, at medarbejderne er godt sat ind i Power BI. Kurser er naturligvis en oplagt måde at gøre dette på, hvor man får mulighed for at uddanne sig inden for de områder, der er relevante for virksomheden.

Det kan eksempelvis være grundlæggende introduktionskurser, eller mere specialiserede kurser med fokus på bestemte egenskaber og funktioner i programmet. Der kan også være mulighed for at få et kursus for hele virksomheden, hvor der er særligt fokus på jeres nøjagtige cases og behov.

Flere Nyheder